labdarúgás

2022.05.07. 18:20

Legyőzték a dabasiakat a paksi fiatalok

A Paksi FC második számú csapata legyőzte az FC Dabas együttesét az NB III-as focicibajnokság Közép csoportja szombati meccsén.

R. G.

Legyőzték a dabasiakat a paksi fiatalok (Fotó: M. Gy.)

Az atomvárosiak azért hozták előre a megszokott vasárnapi időpontról a találkozót, mert a város NB I-es csapata holnap (kezdés: 14.05 óra) a Kisvárda Master Good gárdáját fogadja. Győzelmével Kindl István alakulata egy helyet előrelépett a tabellán és három körrel a szezon zárása előtt az ötödik helyet foglalja el.

Paksi FC II–FC Dabas 2–1 (1–1)
Paks, V: Iványi G. (Jakab B., Kondákor K.)
Paksi FC II: Simon B. – ifj. Osztermájer G., Pesti Z. (Zoltán R., 66.), Ribár (Gregor, 78.), Vas G., Lakatos-Lengyel, Lajkó (Volter, a szünetben), Budai I. (Horváth K., 66.), Szekszárdi, Görög, Kovács L. Edző: Kindl István

Dabas: Hermány – Erős, Forgács A., Domokos, Kovács P. (Csomós, 71.), Puskás Z. (Pusztai A., 83.), Molnár T., Kiss Á. (Hatvani, 24.), Dudás D., Fritz A. (Márton D., 71.), Lévai (Ágoston, a szünetben). Edző: Szabó István.

Gólszerzők: Szekszárdi (43., 11-esből), Molnár T. (53., öngól), illetve Lévai (31.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!