Labdarúgás

2022.06.09. 18:18

A Kriszt nyerte a Szabó Márton-emléktornát

Hihetetlen, hogy az idei torna már a hatodik volt, amit Szabó Márton, a fiatalon elhunyt tolnai kapus emlékére szerveztek. Az idei megmérettetésre nyolc csapatot hívott meg a tolnai sporttelepre Májik Márió, az egykori poszttárs, és jóbarát.

T. N.

A nyertes csapat. Beküldött kép.

A győzelmet a Kriszt Kft. szerezte meg, a második helyen a Dani és a haverok nevű formáció, a harmadikon a Bajnokcsapat végzett. A Tolna-Mözsi FSE lett a negyedik, az Old Brothers az ötödik, a DZ Hűtéstechnika a hatodik, a Tolnai Öregfiúk a hetedik, a Csel-Szi a nyolcadik. 

A torna gólkirályi címét a 14 találatig jutó Ulbert Renátó (Dani és a haverok) érdemelte ki, a legjobb mezőnyjátékos Budai Dávid (Kriszt Kft.) lett, a legjobb kapusnak járó díjat pedig Márton Jánosnak (Bajnokcsapat) ítélték. A közönségdíjat Schaffer Csaba kapta. 

A díjátadón ezúttal is segédkeztek az elhunyt kapus gyermekei. Májik Márió azt mondta, jó érzés, hogy minden évben első szóra jönnek a barátok, volt sporttársak, hogy méltóképpen emlékezzenek meg a 2016-ban súlyos betegségben elhunyt sportemberről.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!