Grappling

2022.06.23. 20:42

Az őszi bulgáriai vb-re válogattak Tamásiban

Kiválóan teljesítettek a Tolna megyei versenyzők a Tamásiban megrendezett világbajnoki válogatón.

T. N.

Pencs Barnabás (2.) és Fegyveresi Gergő (3.) Beküldött fotó

A helyi Aranyszarvas HSE, valamint a szekszárdi Hikari Aikido Egyesület sportolói tizenkét érmet gyűjtöttek be, aranyból összesen három jutott a klubok képviselőinek. Szőts Gábor nemcsak a helyi klub vezetőjeként, hanem szövetségi kapitányként is figyelte a válogatót, s érthetően elégedett volt a magyar, s közte a tamási és a szekszárdi indulók szereplésével. 

A Combat Wrestling Világbajnokságot októberben rendezik Bulgáriában. 
Combat wrestling ob és vb-válogató. A Tolna megyei indulók eredményei, Aranyszarvas HSE, 68 kg: 1. Szűcs Balázs, 2. Nyirati Csongor. 74 kg: 3. Kőváry-Szőts Jónás. 82 kg: 3. Leimszider Zsolt és Orsós Tamás. 90 kg: 3. Kacsó Péter és Csizmadia György. 100 kg: 2. Pencs Barnabás, 3. Fegyveresi Gergő. Veterán, 90 kg: 1. Szőts Gábor, 2. Gre­gor Zsolt. Szekszárdi Hikari Aikido Egyesület, 90 kg: 1. Gujás Bence. 

A válogató másnapján egy igazi „sztár” érkezett Tamásiba. A helyi versenyzőket Borics „The kid” Ádám, Magyarország talán legsikeresebb ketrecharcosa, a Bellator bajnokjelöltje látogatta meg. Az Egyesült Államokban élő sportoló megtekintette az Aranyszarvas HSE edzését.
 

Címkék#grappling

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!