Labdarúgás

2022.06.29. 16:57

Dunaszerdahelyen játszik csütörtökön a Paksi FC

Dunaszerdahelyen, a szlovák élvonalban szereplő DAC vendégeként játszik edzőmeccset ma este a Paksi FC.

T. N.

Az összecsapást 17.30 órától rendezik a MOL Arénában, aki szeretné megtekinteni a meccset, annak jegyet kell váltania. Ezek 3, 6, illetve 20 euróba kerülnek (utóbbi VIP Silver-belépő), és interneten csütörtök 15.30-ig lehet megváltani őket. A helyszínen, a 2-es pénztár várja a szurkolókat. 

A két korábbi paksi játékost, Hahn Jánost és Szendrei Ákost a keretükben tudó dunaszerdahelyiek az Európai Konferencia Liga selejtezőjére készülnek, amelynek első fordulójában az északír Cliftonville FC lesz az ellenfelük. Az első meccset július 7-én játsszák a MOL Arénában. 

A magyarbajnokság július végi nyitányára hangoló Paksi FC-nek a csütörtöki lesz az idei negyedik felkészülési találkozója. Waltner Róbert gárdája előbb egy kecskédi gálameccset nyert meg 12–0-ra, majd az Ercsi Kinizsit győzte le 17–0-ra. A múlt szombati, BFC Siófok elleni volt az eddigi legkomolyabb feladatuk, az NB II-ben szereplő Balaton-partiak kétszer is vezettek, végül a Paks 3–2-re nyert. 

 

A kecskédi meccs linkje: https://www.teol.hu/helyi-sport/2022/06/galameccset-jatszott-a-paks

Az ercsi meccs linkje: https://www.teol.hu/helyi-sport/2022/06/kitomtek-megye-egyes-ellenfeluket-a-paksiak

A Siófok elleni meccs linkje: https://www.teol.hu/helyi-sport/2022/06/az-elso-komolyabb-meccs-is-kipipalva

Címkék#Paksi FC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!