Labdarúgás

2022.06.25. 08:00

Első hazai edzőmeccsét játssza ma a Paksi FC

Hazai pályán is bemutatkozik a Waltner Róbert által irányított Paksi FC. Az atomvárosiak ma 11 órakor a második vonalhoz tartozó BFC Siófokot látják vendégül.

T. N.

Sajbán Mátéék (7) (Fotó: M. K.)

Fotó: Makovics Kornél

A Balaton-parti gárda ötödikként zárt az NB II előző szezonjában, a házi gólkirályi címet holtversenyben Horváth Péter szerezte meg. A szekszárdi nevelésű támadó a 2018/2019-es szezon első felét a paksiaknál töltötte, onnan került a siófokiakhoz. 

Böde Dánielék eddig két edzőmeccset abszolváltak, az egyaránt megyei élvonalban szereplő Kecskéden 12–0-ra, Ercsin 17–0-ra győztek. „A szezon eleje, a felkészülés mindig nehéz, ez most is így van, viszont csak így érhetjük el a célunkat – fogalmazott a klub honlapján Szabó János. 

– A labdás gyakorlatokban rengeteg futás van elrejtve, de erre számítani lehetett. Kiemelendő, hogy mindenképpen pozitív az első benyomásunk az új vezetőedzőkkel szemben. Mindenki sikeréhes, amit csak tetéz, hogy csapatunk szinte teljesen együtt maradt a tavalyi szezonhoz képest. Már most lelkesedéssel tele várjuk az új bajnoki szezont” – tette hozzá a paksiak csapatkapitány-helyettese. 

Az biztos, hogy Medgyes Szinan nem lép pályára a mai találkozón, a bal oldalon bevethető játékos ugyanis egy év után távozik és az MTK Budapestnél folytatja pályafutását. Az MLSZ csütörtökön 11 órás kezdéssel készíti el az NB I következő idényének sorsolását. A bajnokság július utolsó hétvégéjén kezdődik és jövő májusban ér véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!