Strandröplabda

2022.06.28. 11:48

Farkas Ádám és Oletics Balázs nyert

Remek mérkőzésekkel kezdődött meg az idei strandröplabda-bajnokság Dombóváron. A hétvégi nyitó fordulóra nyolc páros nevezett, végül a Farkas Ádám–Oletics Balázs-duó nyert, a második helyen a Hohmann Gábor–Keppel Attila-páros végzett, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Klemm Bianka és Papp Dávid állhatott fel.

T. N.

Az első fordulóban nyolc páros küzdött a helyezésekért a dombóvári homokon (Beküldött fotó)

A rendező Dombóvári Amatőr Röplabda Club Szabad­idős Egyesület képviselői két csoportba sorolták be az indulókat, a helyezések körmérkőzések után dőltek el. Az első kettő keresztbe játszott a másik csoport első két helyezettjével, a győztesek az aranyért, a vesztesek a bronz­ért csatáztak. Mindeközben a többi helyezést is helyosztókkal döntötték el. 

Végeredmény: 1. Farkas Ádám–Oletics Balázs, 2. Hohmann Gábor–Keppel Attila, 3. Klemm Bianka–Papp Dávid, 4. Mészáros Norbert–Mészáros Bende, 5. Horváth-Csabai Dia–Bíró Olivér, 6. Pintér Csaba–Schulteisz Imre, 7. Takács Zsolt–Prech Tamás, 8. Juhász Gábor–Schuller Dávid. 

A következő forduló meccseit július 9-én rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!