Labdarúgás

2022.06.19. 20:47

Gálameccset játszott a Paks

A Kecskéd KSK 75. születésnapja alkalmával lépett fel a Paksi FC, amely a gálameccsel a Komárom-Esztergom megyei együttes öltözőjét is felavatta.

T. N.

Nagyon jól érezték magukat a paksi futballisták (Fotó: Paksi FC)

A paksiak tizenkét góllal tisztelték meg vendéglátójukat és a találkozóra kilátogató több mint ezer nézőt. Böde Dániel (akivel rengetegen fotózkodtak) hármat lőtt, Pethő duplázott, Nagy, Vas, Kesztyűs, Kocsis, Major, Volter és Budai egyszer volt eredményes. 

„Mindenki szívesen fogadott minket, nekünk pedig jólesett ez a hétvégi kikapcsolódás. Ez a találkozó más jellegű volt, mint egy edzőmérkőzés. Az volt a lényeg, hogy a srácok is érezzék jól magukat, ilyenkor messzemenő következtetéseket nem kell levonni. Tökéletes fogadtatásban részesültünk, nagyszerű fél napot töltött együtt a csapat, tehát minden elérte a célját. 

A házigazdáknak ezúton is minden jót kívánunk” – fogalmazott Waltner Róbert vezetőedző a klub honlapján. A paksiak múlt hét hétfő óta készülnek a 2022/2023-as idényre, az első edzőmeccsüket szombaton az NB II-es Siófok ellen vívják. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!