Labdarúgás

2022.07.05. 20:38

Böde Dániel hosszabbított a Paksi FC-vel

Honlapján jelentette be a Paksi FC, hogy a klub és Böde Dániel megállapodott a folytatásról. Az atomvárosiak Ikonja 2023 nyaráig hosszabbított a zöld-fehéreknél.

TEOL

Böde Dániel 2023 nyaráig még biztosan a zöld-fehérek 13-as mezét viseli (Fotó: paksifc.hu)

Az előttünk álló évad lesz a magyar labdarúgás megkérdőjelezhetetlenül kiemelkedő alakjának tizedik első osztályú paksi szezonja, mely között még hét esztendőt a Ferencvárosnál is lehúzott – olvasható az élvonalbeli klub közleménye. Nem csoda tehát, hogy Böde NB I-es meccsszámlálója 428 találkozónál jár, amivel jelenleg a tizenhatodik a honi örökranglistán.

„Jöhet még egy év! Természetesen, ahogy eddig, ezúttal is a tőlem telhető maximummal próbálom majd odatenni magam, szeretném tovább segíteni a csapatot és a klubot egyaránt. Motiváltságból egyáltalán nincs hiány, sőt, talán egyre több is van. Mindent elkövetek, hogy szép szezonunk legyen, hiszen sosem lehet tudni, melyik lesz az utolsó az ember pályafutásában” – nyilatkozta a Paksi FC honlapjának a zöld-fehérek csapatkapitánya az új kontraktus szignózását követően.

Haraszti elismerése
A Paks Város Sportjáért díjjal tüntették ki kedden Haraszti Zsoltot, a Paksi FC ügyvezetőjét. A díjat azon személyek kapják, akik a város sportjáért, a város hazai, illetve nemzetközi elismertségéért maradandót alkottak. A kitüntetést Szabó Péter, Paks polgármestere adta át Haraszti Zsoltnak július 5-én – közölte a Paksi Hírnök. Az ügyvezető több mint két évtizede lett az akkor még az NB III-ban szereplő klub vezetője, s a paksi csapat 2006 óta, azaz tizenhat éve az első osztály tagja.

Haraszti Zsolt ügyvezető rangos elismerést kapott Paks városától (Fotó: TelePaks)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!