Labdarúgás

2022.07.06. 20:45

Először botlott edzőmeccsen Waltner Róbert gárdája

Ötödik felkészülési mérkőzését már nem sikerült megnyernie a Paksi FCnek, mely szerdán a másodosztály legutóbbi negyedik helyezettjével, a Szeged-Csanád Grosics Akadémiával játszott döntetlent odahaza.

Berg S.

A szerződését a napokban meghosszabbító Böde Dániel (zöldben) is pályára lépett a Szeged ellen (Fotó: Molnár Gy.)

Ott volt a Fehérvári úton, de csak a lelátóról nézte – egyelőre még jelenlegi – csapatának játékát Ádám Martin. A szép számú nézőközönség mellett 
a paksiak gólkirálya is megtapsolta Balogh Balázs vezető találatát, ahogy Windecker József góljára is elismerően csettinthetett. A második játékrész már a szegedieké volt, akik a korábban Pakson is megfordult Daru Bence találatával a hajrában döntetlenre mentették a találkozót.

EREDMÉNY.
Paksi FC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2–2 (2–0).
Gólszerzők: Balogh B. (9.), Windecker (14.), illetve Gréczi (51., 11-esből), Daru (78.).

A találkozón pályára lépett Böde Dániel is, aki a napokban írta alá új, egyéves szerződését, így a július utolsó hétvégéjén rajtoló NB I.-es szezonban is nevelőegyesületét erősítheti majd.

A paksiak szombaton 11 órás kezdettel a másodosztálytól idén búcsúzó III. Kerületet fogadják, majd vasárnap útra kelnek Szlovéniába. Zrece városában a tervek szerint három felkészülési mérkőzést játszik Waltner Róbert együttese, sorrendben a montenegrói élvonalba frissen feljutó FK Arsenal Tivattal (hétfő, 17.30), a cseh első osztályban legutóbb bronzérmes Sparta Prahával (szerda, 17 óra) és a nyolcadik helyezett Sigma Olomouccal (szombat, 15 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!