futsal

2022.08.10. 16:40

A második ligában indul a Tolna-Mözs

Elfogadta a Magyar Labdarúgó-szövetség felkésérést, így az új idényben már a másodosztályban szerepel a Tolna-Mözs FSE férficsapata.

B. S.

Kneller Balázs (jobbra) a tervek szerint tolnai és környékbeli fiatalok alkotta csapattal vág neki a szezonnak

Fotó: Tolna Mözs FSE

Az MLSZ mindenképpen fel akarta tölteni a mezőnyt huszonnégy csapatra, de mivel több csapat is visszamondta az indulást, így jutott el hozzánk a szövetség – mondta lapunknak Simon Ferenc, a tolna-mözsi klub ügyvezetője. –Kicsit vakon megyünk bele a bajnokságba, de már az előző szezonnak is úgy vágtunk neki, hogy esélyünk legyen egyenes ágon feljutni.

A tolna-mözsiek harmadik helyen végeztek az NB III-nak számító regionális bajnokságban, melyet a Mad Dogs magabiztosan nyert meg. A rutinos, korábbi NB I-es játékosokat alkalmazó fővárosi csapat egy osztállyal feljebb is Kneller Balázsék ellenfele lesz.

– Célunk a biztos bennmaradás kiharcolása, ehhez egy stabil, elsősorban tolnai és környékbeli fiatalok alkotta keretre van szükség. Jelenleg ennek összeállításán dolgozunk. Sok időnk nincs, hiszen két hét múlva már pályára kell lépnie a csapatnak – tette hozzá Simon Ferenc.

Férfi NB II, Nyugati csoport mezőnye

UTE, TFSE, Asterix SC, Mad-Dogs, PTE-PEAC, Tihanyi FC, Tolna-Mözs FSE, Haladás VSE II, REAC Sportiskola, Nagykanizsa Futsal, Dunaújváros Futsal, Szigetszentmiklós Futsal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!