labdarúgás

2022.08.11. 14:08

A Budaörsöt fogadja a kupában a Szekszárdi UFC

A Bölcske SE a megye egyes Dunaharasztihoz utazik, a Szekszárdi UFC az NB III-as Budaörsöt fogadja a MOL Magyar Kupa-főtábla 2. fordulójában.

TEOL

Szili István (balra) és a bölcskeiek a Dunaharasztihoz látogatnak a kupában

Fotó: Makovics Kornél

A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a MOL Magyar Kupa-főtábla 2. fordulójának sorsolását. A csapatokat földrajzi alapon (északkelet, délkelet, északnyugat és délnyugat) ezúttal is négy részre osztották, az azonos csoportban szereplőket sorsolták össze.

Az első fordulóban a Mohácson túllépő Szekszárdi UFC a hozzá hasonlóan harmadosztályú Budaörsöt fogadja, míg a megyei élvonalban érdekelt Bölcske SE az NB III-as Érd búcsúztatása után a Pest megyei első osztályban szereplő Dunaharaszti MTK vendége lesz.

A legjobb harminckettő közé jutásért vívott párharcokat augusztus utolsó hétvégéjén rendezik (pontos kezdési időpont még nincsen). Az első fordulóhoz hasonlóan ezeken el is dől a továbbjutás, ha a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, 2x15 perc hosszabbítás következik, majd ha nincs döntés, jönnek a büntetők. A továbbjutókhoz a 3. fordulóban csatlakoznak az NB II-es és NB I-es klubok, így az előző kupakiírás döntőse, az élvonalbeli Paksi FC is.

A Gerjeni SK és a Bonyhád Völgység LC az első körben búcsúzott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!