Női labdarúgás

2022.08.30. 14:26

Gólt nem, de egy pontot szereztek a paksi lányok

Gól nélküli döntetlent ért el a nyáron alakult Paksi SE nagypályás csapata az FC Ajka otthonában, ezzel egy ponttal mutatkozott be az NB II-ben.

T. N.

Egy ponttal gazdagodtak első bajnoki meccsükön a paksi lányok (zöldben Kiss Gréta)

Fotó: Molnár Gyula

Egy eddig számunkra ismeretlen csapat otthonában értünk el jó eredményt, ez plusz erőt adhat a lányoknak a következő fordulókra 

– nyilatkozta Horváth György, a paksiak vezetőedzője. 

Játékunk alapján akár a győzelmet is megszerezhettük volna, sokkal több helyzetet dolgoztunk ki ellenfelünknél, valamint végig irányítottuk a mérkőzést. A befejezéseinknél, az átvételekben és átadásokban jöttek a hibák, amik talán még az izgalom számlájára írhatók.


 

Női NB II, Nyugati csoport, 1. forduló

FC Ajka–Paksi SE 0–0. 
Ajka, v.: Obuch (Ruff I., Csizmadia N.). 
Ajka: Bozsoki – Hannig, Schultz, Belovics, Kovács N., Ferencz B., Tamás-Kovács B., Papp Sz. (Kocsis, a szünetben), Csik, Hered (Balassa, 77.), Vattai. Edző: Sipos Tamás. 
Paks: Lengyel M. – Boda (Fodor H., a szünetben), Kiss L., Wiesner (Éberling, 77.), Fritz F. – Kiss G., Csehi (Tancsa, a szünetben), Csere F. (Szűcs L., 77.), Sereg (Ruff F., 88.) – Horváth M. (Szilágyi V., a szünetben), Debreceni K. Edző: Horváth György.

Az atomvárosiak szombaton 16 órakor azt a budapesti Azul Verde SC-t fogadják, akik a Pécsi VSK elleni 7–0-val nyitotta a szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!