Úszás

2022.08.09. 11:57

Remekeltek a dombóváriak az úszó ob-n

Hatan képviselték a Dombóvári Sportiskola Egyesületét a hódmezővásárhelyi Országos Gyermek Bajnokságon, ahol az összesített pontversenyben hét bronzéremmel a tizenkettedik helyen végzett.

V. Sz.

Horváth Dóra (jobbra) 100 méter gyorson és 200 vegyesúszásban, illetve váltóban szerzett bronzérmeket

Fotó: T. N.

A Dombóvári Sportiskola Egyesülete olyan nagymúltú klubokat előzött meg, mint a Ferencvárost, a Budapest Honvédot, valamint Szegedet, Debrecent vagy Egert.

László Florina a mellúszó számokban döntőzött, Vida Bence minden rajtja egyéni csúccsal végződött, de dobogóra nem tudott állni.
Horváth Dóra 100 méter gyorson és 200 vegyesúszásban állhatott a dobogó alsó fokára, Reizinger Anna 100 és 200 háton, Szaka Szabolcs 100 háton lett ugyancsak harmadik, míg saját korosztályában háromszoros magyar bajnok Horváth Eszter ezúttal az idősebbek között, a váltókban segítette csapattársait sikerre.

Nem is akárhogyan, hiszen a 4x100 mix gyorsváltóban Szaka Szabolccsal, Reizinger Annával és Vida Bencével, 4x200 lány gyorsváltóban Reizingerrel, László Florinával és Horváth Dórával a dobogóról éppen lemaradva végzett negyedikként, azonban a 4x100-as leány gyors és vegyesváltó bronza kárpótolta őt emiatt.

Nagy Roland edző szerint egy klub fokmérője, ha itt is eredményesen tud szerepelni. Márpedig ez sikerült, amivel kiváltotta az edzőkollégák dicséretét és elismerését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!