Futsal

2022.08.15. 10:14

Reveland Zoltán visszaáll a kapuba

A női élvonalbeli bajnokságban szereplő 2F-Bau Tolna-Mözs vezetőedzőjével, Reveland Zoltánnal erősítette meg keretét a klub férficsapata.

T. N.

Reveland Zoltán (Fotó: M. K.)

A 27-szeres válogatott játékos az utóbbi évtizedek egyik legmeghatározóbb kapusának számít itthon, a nemzeti csapattal a 2010-es hazai rendezésű Európa-bajnokságon is szerepelt. Élvonalbeli pályafutást 2004-ben a Cső-Montage csapatában kezdte, akikkel több ezüst-, majd bronzérmet zsebelt be. Rövid másodosztályú kitérő után Veszprémben folytatta az NB I-ben, ahol a 2013/2014-es szezon legjobb kapusának választották. 

Ezt követően 2015-ben a Dunaújváros csapatához igazolt, ahol szintén a korábbiakhoz hasonló sikereket ért el. A dunaújvárosi évek után került a tolna-mözsiekhez, ahol először kapusedzőként, azt követően pedig már vezetőedzőként irányítja a gárdát. 

Mint beszámoltunk róla, a harmadik vonalnak számító régiós bajnokságban bronz­érmet szerző férficsapat az új idényt már egy osztállyal feljebb, az NB II Nyugati csoportjában kezdi meg. Kneller Balázs együttese a szintén feljutó fővárosi Mad Dogs Futsalcsapata otthonában kezdi a pontvadászatot (pontos kezdési időpont még nincsen).
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!