Magyar Kupa

2022.09.05. 17:12

Megvan a program, szombaton jön Szekszárdra a Mezőkövesd

A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészült az Magyar Kupa 3. fordulójának pontos menetrendje, s közzétették azt is, melyik meccseket közvetíti a televízió.

TEOL

Rácz Ferdinándék (jobbra) az előző körben a Budafokot búcsúztatták el

Fotó: Makovics Kornél

A Szekszárdi UFC és a Bölcskei SE is szeptember 17-én, szombaton játszik. Az UFC az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-t, a Bölcske pedig az NB II-es Budafokot látja vendégül, mindkét találkozó délután három órakor kezdődik. Az NB I-es Paksi FC vasárnap 13 órakor lép pályára az NB II-es Pécsi MFC otthonában, utóbbi találkozót az M4 Sport is közvetíti. A paksiak baranyai fellépésén kívül a Dorog–Honvéd, a Diósgyőr–Szeged és a Bicske–Ferencváros meccs kerül még képernyőre a kínálatból. 

A szekszárdiak eddig a megye egyes Mohácsot (3–0) és a hozzájuk hasonlóan NB III-as Budaörsöt (2–0) búcsúztatták a sorozat első két fordulójában, míg a megyei I. osztályú Bölcskei SE az NB III-as Érdi VSE (2–1) után a szintén megye egyes Dunaharasztit (3–1) ejtette ki. A Paksi FC élvonalbeli csapatként eddig erőnyerő volt, az atomvárosiak most kapcsolódnak be a küzdelmekbe. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!