Cselgáncs

2022.09.07. 18:15

Oberwartban tért vissza a tatamira Cirjenics Miklós

Az ausztriai Oberwartban (Felsőőr) rendezett European Openen tért vissza a tatamira Cirjenics Miklós.

B. S.

Cirjenics Miklós (kékben) kezdi visszanyerni régi formáját

Fotó: Tumbász Hédi

Az Atomerőmű SE 32 éves olimpikonja az elmúlt években sérüléssel és betegségekkel küzdött, előbbi miatt a júliusi budapesti Grand Slam-tornát is ki kellett hagynia. A hétvégi torna első fordulójában a cseh Matej Silvestrt ipponnal legyőzte, de a következőben a svájci Daniel Eich már nagy falatnak bizonyult, így végül helyezetlenül zárt. Cirjenics Miklós, aki jelenleg az 51. helyen áll a 100 kilogrammos súlycsoport világranglistáján, a tervek szerint ott lesz az október 6. és 12. között az üzbég fővárosban, Taskentben rendezendő világbajnokságon. 

A magyar válogatott két arany- (Özbas Szofi, 63 kg; Sipőcz Richárd, +100 kg) és három bronzérem (Kovács Kitti 57 kg; Varga Brigitta 63 kg; Tóth Krisztián 100 kg) mellett öt ötödik (Gercsák Szabina 70 kg; Naji Dávid 60 kg; Rajkai Róbert 81 kg; Gőz Roland 90 kg; Vég Zsombor 100 kg) és két hetedik hellyel (Gyertás Róza 52 kg; Tóth Benedek 81 kg) zárta a tornát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!