Próbajátékon Pakson

2022.09.24. 11:20

Szerb játékos érkezett az Atomerőmű SE-hez

Milos Grubor a kaposvári felkészülési mérkőzésen bizonyíthat az élvonalbeli kosárlabda-bajnokságra készülő paksi stábnak.

TEOL

Forrás: Atomerőmű SE

A szerb Milos Grubor személyében új légiós érkezett az Atomerőmű SE-hez. A 31 éves erőcsatár Újvidéken kezdte profi karrierjét, majd megfordult hazájában a Vojvodinában is. Külföldön játszott a román Craiovában, a bosnyák OKK Sloboda Tuzlában és Bosna Royalban, az előző idényt az osztrák élvonalbeli Kapfenberg Bullsnál töltötte. A Superligában negyeddöntőig jutó stájer csapatban 16,6 pontot, 6,8 lepattanót, 2,4 gólpasszt és 1,4 labdaszerzést átlagolt.

A 201 centiméteres Grubor a hét második felében csatlakozott a paksiakhoz, a szombati, Kometa-Kaposvári KK elleni idegenbeli felkészülési mérkőzésen bizonyíthatja, hogy helye van az ASE-ban. A vezetősége a mérkőzés után fog dönteni a játékos jövőjéről, számolt be róla klub közösségi oldalán.

Mint arról beszámoltunk, az Atomerőmű SE a héten közös megegyezéssel szerződést bontott a bolgár Jordan Mincsevvel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!