NB II-es női futsal

2022.10.05. 11:13

A Tolna-Mözs fiataljai győzelemmel debütáltak

A mostani szezonban az NB II-ben is indít csapatot a 2F-Bau Tolna-Mözs. A debütálás jól sikerült a lányoknak.

TEOL

Remekül kezdték a szezon a tolnaiak

Fotó: Dénes Mártonfai

Utánpótláskorú játékosait szerepelteti az NB II-es bajnokságban a Tolna-Mözs. A 15-16 éves tehetségek alkotta csapat jobban nem is kezdhetett volna: a rajton 4–2-re legyőzte a Kiskunhalasi Szilády RFC-t. A Kulcsár P. – Szűcs L., Szilágyi V., Bachusz E., Tancsa B. összeállításban kezdő (csereként Figura H., Fodor H., Kapéter Z., Asztalos L., Zufall K., Bogdán N. és Lusinszki F. várt bevetésre) együttes a gól nélkül záruló első félidőt követően, a második elején Szűcs Laura révén gyorsan vezetést szerzett, s bár a vendégek fordítottak, a hajrában háromszor is betalált a Tolna-Mözs, és végül biztosan nyert. Kneller Balázs csapata a második fordulóban, október 7-én az FC Nagykanizsa vendége lesz. 

Női futsal NB II, Nyugati csoport, 1. forduló
2F-Bau Tolna-Mözs–Kiskunhalasi Szilády RFC 4–2 (0–0). Tolna, városi sportcsarnok, v.: Petrovics I. (Rácz Z., Domokos L.). Gólszerzők: Szűcs L. (22.), Szilágyi V. (32.), Bachusz E. (35.), Fodor H. (39.), illetve Mészáros L. (28.), Nemes I. (31.). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!