Történelmi döntetlen

2022.10.15. 15:17

Megszerezte első élvonalbeli pontját a Szekszárd

Hat vereséget követően begyűjtötte első pontját a női élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Szekszárdi WFC, miután hazai pályán 1–1-re végzett a szintén újonc szegediek ellen.

B. S.

Nagy-Cseke Vivien Edina szerezte a szekszárdiak történelmi pontját jelentő gólt

Fotó: Kiss Albert

Micskó Márk nem a levegőbe beszélt, mikor lapunknak úgy fogalmazott, hogy csapata az elmúlt időben szintet tudott lépni sebességben, taktikai fegyelemben, párharcokban, amiket az edzéseken már tapasztalt. Hat, közte három egygólos vereség után végre megtört a jég, s megszerezte első pontját a szekszárdi gárda az NB I-ben.

A vezetést az első félidő végén a kényszerűségből csereként pályára lépő Nagy-Cseke Vivien Edina révén a Szekszárd szerezte meg, de a találkozó hajrában minden erejét mozgósító szegediek ki tudtak egyenlíteni.

Simple Női Liga NB I, 8. forduló

Szekszárdi WFC–Kész-St. Mihály-Szeged 1–1 (1–0)
Szekszárd, v.: Fehérvári (Juhász D., Bán K.)
Szekszárd: Rónyai – Csóka, Acsádi P., Rozmis, Vári – Kovács Zs. (Hortobágyi, 76.), Schell – Kiss G., Kágyi K., Katona K. (Nagy-Cseke E., 30.) – Kágyi R. Edző: Micskó Márk
Szeged: Csontos – Pacsuta (Tornyi, 64.), Csizi, Marcea, Papp Sz., Nagy V. (Vincze N., 80.), Sajti (Farkas N., 77.), Dékány (Micsics, 64.), Pilán, Knezevics, Németh Zs. (Suták, a szünetben). Edző: Koncz Zsolt
Gólszerzők: Nagy-Cseke V. (42.), illetve Csizi (81.)
Kiállítva: Marcea (91.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!