NB III-as foci

2022.10.16. 16:09

Megszületett a Szekszárdi UFC első hazai győzelme!

Hat nyeretlenül megvívott bajnoki után a Kecskeméti TE II ellen megszületett a Szekszárdi UFC első hazai győzelme az NB III Közép csoportjában.

B. S.

Rácz Áron (labdával) lőtte az UFC győzelmét érő találatot

Fotó: Kiss Albert

Hosszú sikertelenség végére tett pontot Turi Zsolt együttese azzal, hogy két döntetlen és négy vereség után végre hazai pályán is győzelemnek örülhetett (idegenben 4 győzelem és 1 vereség a mérleg). Rögös út vezetett addig, mert a 30. percben a lila-fehérek vezető találatával távol került ettől az UFC. A szünetben frissített csapatán a szekszárdi vezetőedző, támadóbb szellemű játékosokat küldött pályára, többek között a házi gólkirályjelölt Csernik Zsombort. A fiatal csatár tíz perccel később meglőtte szezonbeli negyedik találatát, majd a 89. percben Rácz Áron góljával fordított, s végül nyert a sárga-fekete alakulat.

NB III, Közép csoport, 13. forduló

Szekszárdi UFC–Kecskeméti TE II 2–1 (0–1)
Szekszárd, v.: Altorjay (Perák, Gyurka)
Szekszárd: Pomozi – Fekete M., Arena, Tratnyek, Lajkó (Péter D., 82.) – Nagy Zs. (Béla D., a szünetben), Rácz Á., Budai D., Kiszely (Csernik, a szünetben), Laczkó (Gellér, a szünetben) – Péter A. (Sütő, 72.). Edző: Turi Zsolt
Kecskemét II: Cseh B. – Szamosi (Vén B., 68.), Hatvani, Major Sz. (Bellák, 85.), Major E. (Horváth M., 68.)Győri B., Kuchta (Jászai-Deák, 78.), Barkóczi, Győri Á., Györgye M., Szalai Sz. Edző: Szabó Tibor
Gólszerzők: Csernik (56.), Rácz Á. (89.), illetve Major Sz. (30.)
Kiállítva: Győri Á. (92.)

A másik két megyei érdekeltségű mérkőzésen a Majosi SE döntetlent játszott, a Paks FC II viszont vereséget szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!