Női futsal NB II

2022.10.07. 19:50

Nagy verésbe szaladtak bele a fiatal tolnaiak Nagykanizsán

Tizenegy gólt kapott a 2F-Bau Tolna-Mözs második számú csapata a nagykanizsaiak vendégeként.

TEOL

A fiatal tolnaiaknak még szokniuk kell az NB II-es felnőttbajnokság ritmusát

Fotó: Denes Martonfai

Győzelemmel debütált a klub utánpótláskorú játékosaiból összeállított második számú tolnai csapat az NB II-es női futsalbajnokságban. Kneller Balázs együttese a rajton 4–2-re legyőzte hazai pályán a Kiskunhalasi Szilády FC-t, a kanizsaiak otthonába azonban a tisztes helytállás céljával utazott. 

Sajnos ezen a pénteken most nem ment a tolnai lányoknak, akik ugyan már az 5. percben megszerezték a vezetést, de a folytatásban átvették az irányítást a Zala megyeiek, s a 17. percben már 4–1-re ők vezettek. A tolnaiak még meg tudták nyomni a hajrát, így a szünetben csak 5–3-as hátrányban voltak. 

A pihenő után azonban már csak a Nagykanizsa FC volt a pályán, s amíg a Tolna-Mözs egyetlen gólt sem tudott szerezni, addig a vendéglátó nyolcig jutott, így 11–3-as hazai vezetésnél szólalt meg az összecsapás végét jelző dudaszó. 

Női NB II, Nyugati csoport, 2. forduló

FC Nagykanizsa–2F-Bau Tolna-Mözs 11–3 (5–3)
Nagykanizsa, v.: Kondákor M. (Kondákor T., Mózsa Á.). Tolna-Mözs: Figura – Szűcs L., Szilágyi V., Bachusz, Tancsa B. Csere: Fodor H., Kapéter Z., Asztalos L., Zufall, Győrfi N., Bogdán N., Lusinszki. Edző: Kneller Balázs. A tolnai gólokat Bachusz Erika (5. perc), Zufall Kinga (18. perc) és Szilágyi Vanessza (19. perc) szerezte. 

A 2F-Bau Tolna-Mözs a 3. fordulóban, október 29-én (16 óra) a Budaörs csapatát fogadja a városi sportcsarnokban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!