Edzői nyilatkozat

2022.10.19. 16:15

Nem csak a továbbjutás volt fontos szempont

Megfelelően tudott rotálni játékosai között a Balatonfüred elleni kupatalálkozón Waltner Róbert, ami lényeges lesz a hétvégi bajnoki előtt.

TEOL

Fotó: Molnár Gyula

„Örülünk a továbbjutásnak és az is fontos, hogy meg tudtuk csinálni azokat a rotációkat, amiket elterveztünk, a hétvégére így mindenki friss lehet. Az egész csapat odatette magát, hoztuk a kötelezőt. Az első félidőben több helyzetünk volt, ám ezekből sok kimaradt, a második játékrészben már jöttek a további gólok. A Balatonfüred felszívta magát, de ez volt a dolga, így egy jó kupamérkőzés alakult ki, a legfontosabb azonban, hogy nyerni tudtunk” – fogalmazott a Balatonfüred elleni kupatovábbjutás után a paksi klub honlapján Waltner Róbert.

Az atomvárosiak szombaton 16.45 órakor a héten edzőváltáson átesett, a kupában a Puskás Akadémiát már Huszti Szabolccsal a kispadon fogadó MOL Fehérvár FC vendégei lesznek.

MOL Magyar Kupa, 4. forduló, a 16 közé jutásért

Balatonfüredi FC–Paksi FC 0–3 (0–1). Balatonfüred, v.: Gaál Á. Gólszerzők: Haraszti (14., 11-esből), Papp K. (79.), Burucz (80., öngól).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!