NB III-as foci

2022.10.22. 15:16

Pontot szerzett a listavezető vendégeként a Szekszárd

Tovább folytatta kiváló idegenbeli mérlegét a Szekszárdi UFC, miután 2–2-es döntetlent játszott a listavezető Hódmezővásárhely otthonában.

TEOL

Budai Dávidék (sárga-feketében) pontja még sokat érhet

Fotó: Kiss Albert

Nem várt könnyű mérkőzés Turi Zsolt csapatára még úgy sem, hogy legutóbbi három bajnokiján hét pontot gyűjtve kiváló formát tudhat magáénak, hiszen a hazai pályán még százszázalékos és összességében hét bajnoki óta veretlen (6 győzelem, 1 döntetlen) Hódmezővásárhelyhez utazott. Péter Antal a 7. percben vezetéshez juttatta a vendégeket, akik így 239 perc után kaptak gólt, majd nem sokkal később Rácz Áron büntetőjével már kettővel ment az UFC.

A szünet után nyomás alá helyezte vendégeit a csongárd-csanádi gárda, a házi góllövőlistát vezető Irmes Dávid révén gyorsan összejött a szépítés, majd húsz perccel a meccs vége előtt az egyenlítés is. A nagy szekszárdi csoda ezzel elmaradt, de a bravúrpont – és négy győzelem, valamint egy vereség után az első idegenbeli döntetlen – így is összejött.

NB III, Közép csoport, 14. forduló

Hódmezővásárhelyi FC–Szekszárdi UFC 2–2 (0–2)
Hódmezővásárhely, v.: Fehérvári (Topálszki, Juhász L.)
Hódmezővásárhely: Deczki – Molnár B. (Vastag, 23.), Schildkraut (Barta N., 76.) Hunya, Bata, Irmes, Orosz M. (Hegedűs M., a szünetben), Povázsai (Tapiska, 76.), Pesuth (Erhardt, 81.), Antman, Szabó P. Edző: Szűcs Róbert
Szekszárd: Pomozi – Lajkó (Péter D., 71.), Fekete M., Tratnyek, Arena (Rácz F., 71.), Béla D. – Gellér, Rácz Á., Budai D. (Füredi, 71.) – Péter A. (Nagy Zs., 93.), Csernik (Horog, 71.). Edző: Turi Zsolt
Gólszerzők: Irmes (55., 11-esből), Schildkraut (70.), illetve Péter A. (7.), Rácz Á. (17., 11-esből).

A Paksi FC második csapata hazai pályán kapott ki 2–0-ra a ceglédiektől, a Majosi SE szabadnapos volt a fordulóban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!