Simple Női Kupa

2022.10.21. 17:24

Bízik csapatában, és nem becsüli le az ellenfelet Micskó Márk

Az NB I-es csapatok is bekapcsolódnak a Simple Női Kupa küzdelmeibe. A Szekszárdi WFC az NB II-es Soroksár SC vendége lesz.

TEOL

Micskó Márk, a szekszárdiak edzője sok játékosát kénytelen nélkülözni

Fotó: Makovics Kornél

A soroksáriak az NB II-es bajnokság Keleti csoportjában szerepelnek, s nem is rosszul, hiszen mind a hat idénybeli mérkőzésüket megnyerték. A kupában is kiváló szériát futnak, az első körben a Pénzügyőrt 3–0-ra, a másodikban a Honvédot 7–1-re, a harmadikban a Gyulát 10–0-ra győzték le.

Az NB I-ben az első pontjukat az előző körben megszerző szekszárdiak (a St. Mihály Szeged csapatával végeztek 1–1-re) nem becsülik le az ellenfelet. 

Micskó Márk, a szekszárdiak edzője azt mondta, bízik a továbbjutásban, bár sok hiányzójuk lesz. Acsádi Petra és Kágyi Kíra az U17-es válogatottal Európa- bajnoki selejtezőt játszik, többen pedig sérüléssel bajlódnak.

„Nem a megszokott csapattal lépünk pályára, hiszen vannak játékosok, akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak, úgyhogy most megadom nekik a lehetőséget, természetesen nem lebecsülve ellenfelünket, hiszen nem vagyunk olyan helyzetben, hogy bárkit is lebecsüljünk. Bízom a csapatban, de számunkra az elsődleges mindenképpen a bajnokságban való jó szereplés” – mondta Micskó Márk.

Simple Női Kupa, 4. forduló

Soroksár SC–Szekszárdi WFC 
Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep, szombat, 13 óra 
Vezeti: Kovács Fanni (Nyeste Laura, Jávorka Eliza)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!