Megyei I. osztályú foci

2022.11.12. 16:06

A Bölcske kilenc gólig meg sem állt a Tamási ellen

A Bölcskei SE 9–1-re legyőzte a Tamási 2009 FC-t az AutóCity megyei I. osztály 13. fordulójában.

TEOL

Miskovicz Bálint, a bölcskeiek edzője elégedetten figyelhette csapata játékát

Fotó: Makovics Kornél

Miskovicz Bálint csapata Rompos József révén már az első percben bevette a vendégek kapuját, a félórányi játék után már négy gól volt az előnye. A szünet előtt még szépítettek a tamásiak, de aztán a fordulás után még jobban megnyomta a Bölcske, és ebben a játékrészben öt gólt szerezve végül 9–1-re nyert. 

A másik szombati mérkőzésen a Dombóvár FC 2–1-re győzött a Tevel Medosz SE vendégeként, s sikerével tett egy lépést az őszi harmadik helye felé. Érdekes volt a találkozó, mert sokáig úgy nézett ki, hogy nem születik gól, de az utolsó húsz percben három is esett, amiből kettőt a vendégek szereztek. 

AutóCity megyei I. osztály, a 13. fordulóban

Bölcskei SE–Tamási 2009 FC 9–1 (4–1). Bölcske, v.: Álló T. (Trapp E., Czagány Z.). Gól: Rompos J. (1., 29.), Farsang P. (65., 68.), Nagy I. (11.), Kovács E. (18.), Fenyősi (53.), Szili I. (62.), Miholics (87.), illetve Török D. (36.). 
Tevel Medosz SE–Dombóvár FC 1–2 (0–0). Tevel, v.: Pekoli D. (Maczik M., Debreceni K.). Gól: Felföldi I. (80.), illetve Horváth Á. (69.), Tóth M. (81.).

A Kakasd SE–Bátaszék SE és a Bonyhád VLC–Szekszárdi UFC II találkozókat vasárnap játsszák. Az FC Dunaföldvár szabadnapos volt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!