Férfi futsal NB II

2022.11.29. 13:31

A második félidőben már nem tudta tartani a lépést a Tolna-Mözs

A jóval esélyesebb Mad Dogs Futsal 9–2-re legyőzte a házigazda Tolna-Mözst az NB II-es bajnokság 12. fordulójában.

TEOL

Gödör Milán László (fehérben) és a tolnaiak az első félidőben egész jól tartották magukat

Fotó: Kiss Albert

Idénybeli első győzelmével a háta mögött várta biatorbágyi ellenfelét a 2F-Bau Tolna-Mözs. Kneller Balázs csapata tíz vereség után két hete 5–4-re legyőzte idegenben az Asterix-Érd együttesét, így már nem pont nélkül áll a Nyugati csoport tabelláján. Sok esély nem volt arra, hogy a Mad Dogs ellen egyről a kettőre lépjenek Vadas Balázsék, ennek ellenére az első félidőben tartották a lépést. A szünet után azonban ritmust váltottak a látogatók, és végül kilenc gólnál álltak meg. A tolnaiakra még három mérkőzés vár 2022-ben, jövő hétfőn Dunaújvárosba látogatnak, december 12-én a Tihanyi FC-t fogadják, míg december 19-én a Haladás VSE II vendégeként búcsúznak az idei évtől. 

Férfi NB II, Nyugati csoport, 12. forduló
2F-Bau Tolna-Mözs–Mad Dogs Futsal 2–9 (1–3)
Tolna, városi sportcsarnok, v.: Fehérvári P. (Vida S., Kakuk Sz.)
Tolna-Mözs: Merkl D. – Kneller, Gödör M., Keszthelyi, Sára P. Csere: Dudoma, Hekfusz, Cseh T., Fazekas T., Paksi D. Játékos-edző: Kneller Balázs. A tolnai gólokat Fazekas Tamás (12. perc) és Gödör Milán László (37. perc) szerezte. Piros lap: Kneller a 16. percben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!