Női futsal NB I

2022.11.28. 19:30

A szerencsével sem állt hadilábon fővárosi rangadóján a Tolna-Mözs

A második félidőben fordítani tudott a TFSE-Bestrong otthonában, ezzel fontos rangadót nyert meg a női élvonalbeli futsal-bajnokságban a 2F-BAU Tolna-Mözs.

B. S.

Bajcsy Krisztina (jobbra) szerezte a tolna-mözsiek egyenlítő találatát

Fotó: Kiss Albert

Reveland Zoltán csapata kezdte jobban a mérkőzést, kapufát is lőttek, de a tolnai származású Folk Zsuzsanna révén mégis a fővárosiak szereztek vezetést. Ez megzavarta a vendégeket, akik elvesztették a ritmust, sokat hibáztak, és szerencséjük is volt, hogy nem kerültek nagyobb hátrányba. A hitüket viszont nem veszítették el, aminek meglett az eredménye. Visszatámadás után Szalkai Kitti adott középre, a kapuson túlcsorgó labdát pedig Bajcsy Krisztinának „csak” be kellett gurítania a kapuba. Az utolsó pillanatokban Krascsenics Petrát játszották meg centerként a társak, aki a mélységből érkező Szalkainak készített le. Remek lövés után a labda a kapufáról éppen Krascsenics elé jött vissza, aki nem is hibázta el a nagy lehetőséget. 

„Rangadót nyertünk idegenben, ezt általában nem kell megmagyarázni, de felemás érzéseim vannak. Főleg a második félidő alapján el kell ismerni, hogy a TFSE közelebb állt a gólhoz, de nem álltunk hadilábon a szerencsével. Végig hittünk abban, hogy nem kell vereséggel távozni, így, hogy győzelem lett a vége, az hatalmas fegyvertény” – fogalmazott a tolna-mözsiek edzője.

Női NB I, 10. forduló
TFSE-Bestrong–2F-BAU Tolna-Mözs 1–2 (1–0)
Budapest, v.: Dobó (Szuhodovszki D., Szuhodovszki I.)
TFSE: Ősz – Folk Zs., Varga A., Gruber, Kókány. Csere: Lombos, Kovács Sz., Balya, Kovács N., Balogh N. Vezetőedző: Csernai Gábor László
Tolna-Mözs: Deczki – Szalkai, Bajcsy, Krascsenics P., Nagy N. Csere: Wiesner, Sereg, Sajabó, Kiss G., Csapó, Hatala. Vezetőedző: Reveland Zoltán
Gólszerzők: Folk Zs. (13.), illetve Bajcsy (32.), Krascsenics P. (40.)

 

Címkék#női futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!