Díjaztuk a legjobbakat

2022.11.25. 18:29

A tavaszi idényben nyújtott teljesítményért járt az elismerés

A Horfer Serleg szekszárdi üzletében adtuk át a TEOL.hu, a Tolnai Népújság és az MLSZ megyei igazgatóságának díjait.

TEOL

Horváth Adél, Horváth Ferenc, Farsang János, Lajos Dávid, Ágics Péter és Rónai Gábor a díjátadón

Fotó: Makovics Kornél

Több éve hagyomány már, hogy szerkesztőségünk díjazza a megyei első és a megyei második osztályú focibajnokságban legjobb teljesítményt nyújtó labdarúgókat. A 2021/2022-es bajnokság őszi idényének legjobbjait tavasszal már jutalmaztuk, most a tavaszi szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtók vehették át az elismeréseket. 

A Horfer Serleg által készített üvegdíjak mellé a TEOL.hu és a Tolnai Népújság ajándékcsomagját kapták a legjobbak. A megyei I. osztályban a szakmai díjat Kiss Patrik, a Bölcskei SE futballistája, míg a közönségdíjat az internetes oldalunkon meghirdetett szavazáson elért első helyével Ágics Péter, a Bonyhád VLC labdarúgója érdemelte ki. Előbbi helyett a díjat a korábbi kiváló futballistából lett kiváló edző, Farsang János vette át. 

A megyei II. osztályban a szakmai díj Pál Istváné, a Nagymányoki SE futballistájáé lett, míg a közönségdíjat a szavazáson elért eredményével a szintén nagymányoki Lajos Dávid érdemelte ki. Előbbi ezúttal nem tudott részt venni az ünnepségen. 

A díjakat Horváth Ferenc, a Horfer Serleg alapító tulajdonosa, két gyermeke, Horváth Adél és Horváth Ferenc Regő, valamint lapunk sportrovatvezetője, Rónai Gábor adta át a Horfer Serleg szekszárdi üzletében.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!