Férfi kosárlabda NB I

2022.11.28. 11:16

Csirke Ferenc szerint a kecskeméti játékukra lehet építeni

Az Atomerőmű SE vezetőedzője, Csirke Ferenc szerint a Kecskeméten mutatott játékukra építeni. Persze csak akkor, ha elkerülik őket a sérülések.

TEOL

Deon Edwin kiválóan játszott Kecskeméten

Fotó: MKOSZ

Két vereség után örülhetett győzelemnek az Atomerőmű SE, amely 74–69-re legyőzte idegenben a kecskemétieket a férfi NB I vasárnap esti összecsapásán. A paksiak a győzelem mellett annak is örülhettek, hogy sérülése után visszatérhetett a pályára Eilingsfeld János. 

Gratulálok mindkét csapatnak. A Kecskemét elég gyengén dobott az első félidőben, de tudtuk, hogy ez nem marad így végig. Jöttek is tőlük az extra hármasok, főleg Jaka Klobucar járt ebben az élen. Kulcs momentum volt, mikor a Kecskemét átvette a vezetést, akkor újra lendületet fogtunk egy fontos hármassal. Harcoltunk végig, és az is fontos volt, hogy a sérültjeink visszatértek. A mai meccsen nyújtott teljesítményünkre tudunk építkezni. Azt kívánom, hogy kerüljenek el minket a sérülések, betegségek a jövőben”– mondta Csirke Ferenc. 

„Fontos győzelmet arattunk egy harcos mérkőzésen. Az előző fordulókban voltak nehézségeink, de most teljes csapattal megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. Büszke vagyok a csapatra, erre a győzelemre tudunk építeni” – összegzett Deon Edwin, aki 27 pontjával, 8 lepattanójával, 5 gólpasszával és 7 kiharcoltfaultjával a piros-kékek legjobbjának bizonyult. 

Az Atomerőmű SE szerdán 18 órakor a szombathelyi Falco KC-t fogadja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!