NB III-as foci

2022.11.27. 15:24

Egy pontot elhozott Ceglédről a Majos

A Majosi SE 1–1-es döntetlent játszott a Ceglédi VSE otthonában az NB III-as bajnokság Közép csoportja 19. fordulójában.

TEOL

A majosiak megint egy ponttal gazdagodtak

Fotó: Makovics Kornél

Sajnovics Milán ott folytatta, ahol egy hete az újpestiek második csapata ellen abbahagyta. A 18 éves támadó már az ötödik percben bevette a ceglédiek kapuját, megadva ezzel a kellő lökést csapatának. Sokáig azonban nem örülhettek a majosiak, a tizennegyedik percben kiegyenlítettek a ceglédiek. Mint később kiderült, ez is lett a végeredmény. A majosiak egymás után a második találkozójukon végeztek 1–1-re, az előző öt meccsükön ez már a harmadik döntetlenjük volt. A győzelemre azonban szeptember 25-e, a Kecskeméten kivívott 1–0-s siker óta várnak már... Az idei utolsó bajnokijukat, jövő vasárnap a szintén újonc PTE-PEAC ellen vívják a Pécsi MFC stadionjában.  

NB III, Közép csoport, a 19. fordulóban
Ceglédi VSE–Majosi SE 1–1 (1–1)
Cegléd, v.: Büki G. (Gordos Á., Imrő J.)
Cegléd: Haála – Schmidtka, Rjasko, G. Biro, Kovács K. (Orlov, 76.), Annus, Papp Gy., Juhász A., Telinger, Ledacs-Kis (Ungureán, 61.), Markó. Vezetőedző: Vjacseszlav Jeremejev.
Majos: Vukman – Széles B., Pál A., Pólics, Kugli – Hock, Keczeli (Pál M., 63., Lizák P. 78.), Nagy N. (Rituper, 63.), Kovács L. (Petrovics, 74.), Budai I. – Sajnovics. Vezetőedző: Kardos Ernő.
Gólszerzők: Kovács K. (14.), illetve Sajnovics (5.).  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!