Férfi kosárlabda NB I/B

2022.11.14. 12:30

Jan Pavlik: „A fiúk mindent megtettek, amit lehetett”

Kevés hiányzott hozzá, hogy bravúros győzelmet arasson az Atomerőmű KSE Bonyhád az NB I/B-s férfibajnokság vasárnapi meccsén.

TEOL

Jan Pavlik, a bonyhádiak edzője

Fotó: Mate Reka

Mint arról hírportálunkon is beszámoltunk, a völgységiek 68–67-re kaptak ki a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK csapatától a Zöld csoport 9. fordulójában, pedig egy perccel a találkozó vége előtt még 66–61-re vezettek...

„Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült győzelmet szerezni, de tény és való, hogy az ilyen mérkőzéseken, amikor ilyen közel vagyunk egymáshoz pici dolgok döntenekértékelt Jan Pavlik, a bonyhádiak szakvezetője. – Azt gondolom, hogy a fiúk mindent megtettek, amit lehetett. Ahogy az öltözőben is mondtam, a legjobb védekezést nyújtottuk a szezonban. Remélem, hogy így tudjuk folytatni és biztos vagyok benne, hogy a győzelmek is jönnek majd. Lehetne ezt hosszabb ideig elemezni, gratulálok a győztesnek, dolgozunk tovább”zárta. 

A bonyhádiak a 10. fordulóban, most vasárnap 15 órától a székesfehérvári Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia vendégei lesznek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!