Labdarúgó NB I

2022.11.22. 09:34

Már november utolsó napján edzésbe áll a Paksi FC

Nem lesz túl hosszú a paksi futballisták pihenője, november 30-án már újfent edzésre kell jelentkezniük Szabó Jánoséknak.

TEOL

Waltner Róbert a hónap utolsó napján újra edzést vezényel a paksi játékosoknak

Fotó: Koncz Márton

A katari labdarúgó-világbajnokság miatt a szokottnál is korábban kezdődött meg a téli szünet a Paksi FC futballistái számára. Waltner Róbert együttese november 12-én 3–1-re legyőzte még az Újpestet, aztán a vezetőedző pihenőre engedte a futballistákat. 

Ez a pihenő azonban nem lesz túl hosszú, november 30-án újfent edzésre kell jelentkezniük a kerettagoknak. Bár a bajnokság csak január 28-án folytatódik (a Paksi FC a Kisvárda Master Good vendége lesz), a munka már jövő héten, szerdán megkezdődik (vagyis folytatódik). Egészen karácsonyig. 

„Mivel januárban rövid idő áll rendelkezésünkre az első bajnokiig, azt a fajta felkészülést, amit akkor szoktunk csinálni, megcsináljuk már ez év végén – mondta Waltner Róbert a paksi klub internetes oldalán. – Most két és fél hét pihenőt kaptak a srácok, aztán karácsonyig újra edzünk, a két ünnep között mindenki egyéni edzéstervet kap, és január másodikán újra együtt tréningezünk. Ebben az évben a hangsúly még a fizikális és a technikai felkészítésen lesz, a taktikát januárban vesszük újra elő. Természetesen jó lenne, ha minél több sérültünk még az idén felépülne, néhányan már ismét velünk lesznek, mikor a hónap végén elkezdjük a munkát” – fogalmazott a szakember.  

A Paksi FC 15 mérkőzésen aratott 6 győzelmével, 3 döntetlenjével és 6 vereségével a tabella 6. helyéről várja a 2023-as folytatást. 

Az őszi idényben Varga Barnabás volt a paksiak legjobbjaCIKKÜNK ITT!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!