Cselgáncs

2022.11.11. 07:17

Pontszerző helyen végeztek az atomos dzsúdódok

Egy ötödik és két hetedik helyezést értek el az Atomerőmű SE cselgáncsozói a Cegléden megrendezett országos bajnokságon.

TEOL

A paksiak jól teljesítettek, többször is közel voltak az éremhez

Fotó: ASE

Davis Darcie Miléna az 52 kilogrammos súlycsoportban vereséggel kezdett a későbbi győztes ellen. Ezt követően két szép ippon-győzelemmel jutott el a bronzmeccsig. Itt vereséget szenvedett, de nagyon bíztató az ötödik helyezése, tekintve, hogy még csak néhány éve erősíti a dzúudósok táborát.

Anderkó Bence és Tóth Zsombor a 66 kilogrammosok között mérette meg magát. Előbbi erőnyerőként szép győzelmet aratott és kevésen múlt, hogy nem jutott be a legjobb négy közé. A vigaszágon ismét győzni tudott és egy újabb győzelem a bronzmeccset jelentette volna számára. Egy pillanatnyi figyelmetlenség miatt azonban vazarival kikapott, így hetedik lett. Utóbbi földharc vereséggel kezdett, de ellenfele négy közé jutott, így tovább folytathatta a versenyt. Nem is akárhogy, a vigaszágon két szép győzelmet követően a harmadik meccsen is vazarival vezetett, de alig negyven másodperccel a vége előtt rálépett egy dobásra, így ő is hetedikként zárt.

Pálszabó Levente a 60 kilósok között nagyot meccselt, de nem tudott tovább lépni az első fordulóból, így helyezetlenül zárt – számolt be a versenyzők szerepléséről az Atomerőmű SE hivatalos internetes oldala. 

 

Címkék#ASE (judo)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!