Labdarúgó NB I

2022.11.07. 09:16

Waltner Róbert: „Tettünk egy jó lépés a gödörből kifelé”

A Paksi FC vezetőedzője a Bp. Honvéd elleni 5–0-s győzelem után azt mondta, helyén kell kezelni a sikert.

TEOL

Waltner Róbert nem értékeli túl a kiütéses győzelmet

Fotó: Molnár Gyula

Remek játékkal verte meg 5–0-ra a Bp. Honvédot a Paksi FC vasárnap este az OTP Bank Ligában. Az atomvárosiak négy sikertelenül megvívott találkozó – egy döntetlen és három vereség – után gyűjtötték be a három bajnoki pontot. 

Waltner Róbert, a paksiak vezetőedzője nagyon boldog volt a találkozó lefújását követően, de értékelésében kiemelte: a helyén kell kezelniük a sikert, és semmiképpen sem szállhatnak el tőle. 

Ezúttal bementek a helyzeteink. A Zalaegerszeg és a Vasas ellen is voltak lehetőségeink, ám azok sajnos kimaradtak, ma jó napot fogtunk ki – kezdte az összegzést Waltner Róbert. – Minden vereségből lehet tanulni, nem szabad a homokba dugni a fejünket, viszont egy ilyen győzelem után sem szabad elszállnunk magunktól. Helyén kell kezelni mindkettőt, továbbra is keményen kell dolgozni.”

„Nem minden nap rúg az ember öt gólt, csinálnunk kell tovább, hogy újabb sikerek jöjjenek. A mérkőzés nem indult könnyen, fegyelmezettek voltunk, fókuszáltunk a védekezésre, mindenki odatette magát. Jó ütemben szereztük a gólokat, továbbá a félidőben arra kértem a srácokat, kezdjük úgy a második játékrészt, mintha 0-0 lenne az állás. Tettünk egy jó lépés a gödörből kifelé, innentől a következő mérkőzésre koncentrálunk”tette hozzá a paksiak vezetőedzője. 

A bajnokság őszi idényéből még két találkozó van hátra, a Paks előbb szerdán a Ferencváros otthonába látogat, majd pedig szombaton az Újpestet fogadja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!