Férfi kosárlabda NB II

2022.12.12. 12:25

A legjobbkor jön a dombóváriaknak a bajnoki szünet

Szilágyi Tamás vezetőedző szerint a lehető legjobbkor jön a szünet a dombóváriak számára, akik az NB II-es bajnokság 8. fordulójában 80–74-re kikaptak a Neosport Kozármislenytől.

TEOL

„A harmadik meccsünket bukjuk el azért, mert hat-hét percet nem koncentrálunk – értékelte az összecsapást Szilágyi Tamás. – Harminchárom percig kézben tartottuk a találkozót, aztán elfogytunk. Jól jön nekünk most a szünet, hogy rendezzük a sorainkat, sokkal keményebben, sokkal agresszívebben kell kosárlabdáznunk a jövőben minden mérkőzésen, de főleg az edzéseken kell odatenni magunkat. Sűrű a mezőny, bárki nyerhet bárhol, három vereségünk és három győzelmünk van, ez nem a világvége, de ha az élen szeretnénk végezni, azért meg kell dolgozni” – tette hozzá a szakember.

Férfi NB II, Nyugati csoport, a 8. fordulóban
Neosport Kozármisleny–Dombóvári Kosársuli KE 80–74 (19–26, 24–27, 14–15, 23–6)
Kozármisleny, v.: Fleischmann K., Nagy B. 
Dombóvár: Takács A. 14/9, Hadnagy B. 15, Kőnig R. 20/12, Katatics K., Pölöske K. 14/3. Csere: Laufer G. 6, Kalocsa L. 2, Roósz R. 3/3, Lép A., Barabás Á., Vincellér N. Vezetőedző: Szilágyi Tamás. 

A dombóváriak legközelebb február 5-én, a Radobasket otthonában folytatják a szezon küzdelmeit. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!