Női Futsal NB I

2022.12.18. 18:03

Csepelen hagyta bajnoki veretlenségét a Tolna-Mözs

Az év utolsó mérkőzésén 2–1-es vereséget szenvedett a Csepel FC USE otthonában a 2F-BAU Tolna-Mözs, ezzel elszenvedte első vereségét a női élvonalbeli futsalbajnokságban.

B. S.

A Tolna-Mözs (képen Hatala Bíborka) elszenvedte első vereségét

Fotó: Mártonfai Dénes

Reveland Zoltán tudta, hogy nem vár könnyű mérkőzés csapatára az újonc otthonában, de ő sem gondolta volna, hogy ez lesz a vége. Főleg azt követően, hogy a válogatott kerettag Szalkai Kitti találatával a mérkőzés korai szakaszában megszerezte a vezetést a Tolna-Mözs. A vendégek öröme nem tartott sokáig, a Csepel két percen belül kiegyenlített, s a félidő végéig nem is változott az eredmény. A három pontról döntő találatot végül a hazaiak szerezték, elvéve a Tolna-Mözs idei veretlenségét.

Krascsenics Petráék a csepeliek ellen kezdik az újévet a Magyar Kupa negyeddöntőjében, az „odavágót”  január 8-án játsszák a tolnai sportcsarnokban. A bajnokságot egy héttel később, 15-én a Budaörs otthonában folytatják.

Női Futsal NB I, 12. forduló
Csepel FC USE–2F-BAU Tolna-Mözs 2–1 (1–1)
Budapest, v.: Grünvald (Dobó G., Balogh B.)
Csepel: Pityó – Monyók, Gula, Kókai, Helly. Csere: Fekete E., Ráporti, Simoncini, Horváth E. Edző: Kincses Ernő
Tolna-Mözs: Deczki – Szalkai, Bajcsy, Krascsenics P., Nagy N. Csere: Kulcsár P., Wiesner, Sereg, Sajabó, Kiss G., Hatala. Edző: Reveland Zoltán
Gólszerzők: Simoncini (7.), Monyók (34.), illetve Szalkai (5.)

A bajnokság őszi végeredménye: 1. Debrecen 23 pont/9 mérkőzés, 2. Tolna-Mözs 23/10, 3. TFSE 19/10, 4. Budaörs 13/9, 5. Csepel 12/9, 6. Diósgyőr 3/9, 7. Újpest FC 3/10.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!