NB III, Közép csoport

2022.12.04. 13:35

Edzője nélkül, de győzelemmel zárta az őszi szezont a Paks második csapata

Kindl István együttese hazai pályán 3–1-re legyőzte a dobogós Dunaújvárost az NB III Közép csoport 20., utolsó őszi fordulójában.

B. S.

Ribár Milán Levente elől tisztáz a dunaújvárosi védő

Fotó: Molnár Gyula

Kindl István, a paksiak edzője csak a pályán kívülről nézhette csapata játékát, mivel az előző fordulóban a Ferencváros ellen (3–2) begyűjtött piros lapja miatt egy meccses eltiltását töltötte. Találatnak viszont sem ő, sem pedig dunaújvárosi kollégája, az NB I-es Paksot korábban irányító Horváth Ferenc sem örülhetett az első félidőben. A szünet után a fővárosi zöld-fehérek ellen góllal visszatérő Böde Dániel törte meg a csendet, s húsz perc alatt ki is alakulat a végeredmény. Az atomvárosiak találatára a paksi nevelés, Kesztyűs Máté válaszolt, majd a két fiatal, Volter Patrik és Pesti Zoltán is betalált, amire nem jött újabb válasz a szezon előtt a feljutást megcélzó Fejér megyeiektől.

A Paks II hat győzelemmel, hét döntetlennel és öt vereséggel, 35–30-as gólaránnyal a kilencedik helyen megy téli pihenőre.

NB III, Közép csoport, 20. forduló
Paksi FC II–Dunaújváros 3–1 (0–0)
Paks, v.: Holczbauer (Keszthelyi, Szalai D.)
Paks II: Kovács F. – Pupp Z., Szekszárdi, Vas G. (Dibusz K., 80.), Szécsi – Lakatos-Lengyel, Ribár (Gregor, 72.), Horváth K. – Zoltán R. (Pesti Z., 65.), Böde D., Volter. Edző: Kindl István
Dunaújváros: Hegedüs L. – Hesz, Molnár S. (Galambos Á., 81.), Papp M., Novák Zs., Jakab D. (Szepessy, 71.), Kesztyás M. (Székely B., 64.), Barna Zs. (Dorogi R., 71.), Varga Sz. (Tóth Á., 81.), Stampfel, Gosztonyi. Edző: Horváth Ferenc
Gólszerzők: Böde D. (50.), Volter (66.), Pesti Z. (70.), illetve Kesztyűs M. (60.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!