Teremlabdarúgó-torna

2022.12.08. 15:15

Jubileumát ünnepli hétvégén a bonyhádi Bajnokok Tornája

Két év kihagyás után huszadik alkalommal rendezik meg szombaton a Bonyhádi Városi Sportcsarnokban a Bajnokok Tornáját, korábbi nevén Bobo Kupát.

Munkatársunktól

Képünk illusztráció

Fotó: Unger Tamás

A koronavírus-járvány után új erőre kapnak megyeszerte a teremlabdarúgó-tornák, amiből a Bajnokok Tornája sem hiányozhat. A 2000-től egy év megszakítással tizenhat esztendőn át Bobo Kupaként, 2018-ban és 2019-ben már új nevén zajló viadalon idén is tíz csapat vív meg egymással. A két ötfős csoport első két helyezettje jut az elődöntőbe, a keresztjáték során a vesztesek a bronzmérkőzésen, a győztesek a döntőben csapnak össze.

Az A-csoportba kapott besorolást a hétvégi Amatőr Kupát nyert BVLC IFI csapata, valamint a legutóbbi Bajnokok Tornáján bronzérmet szerző Bever Name. A B-csoportban ott lesz a címvédő GoldBowden, valamint a 2019-es Czékmány-torna győztese, az A'la Cool.

Ha idén is a GoldBowden játékosai emelik magasba a győztesnek járó trófeát, azzal a Tesókáim (2014-ben és 2015-ben SW Fitness Tesókáim néven futott a gárda) után a második csapat lesz, amelyik triplázik a tornán. A Fejes Péterrel, Hegedűs Márkkal és Major Péterrel felálló GoldBowden három éve 5–1-re múlta felül a Jobb Mint Otthon csapatát. A 2019-es tornáról készült beszámolónkat ide kattintva olvashatja el.

A csoportbeosztás. A-csoport: Bever Name, BVLC IFI, SzéSZa 2020 Kft., Térkő Center Kakasd, Matyi FC. B-csoport: A'la Cool, Deportivo, Rico FC, GoldBowden, Ti-To The Boss.

A csoportmérkőzések szombaton 8 órakor kezdődnek a Bonyhádi Városi Sportcsarnokban, az elődöntőket 18 órától, a döntőt 19.30 órától rendezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!