Januárban jön a 19. torna

2022.12.01. 07:48

Két év kihagyás után lesz ismét Váz Bau Kupa!

Ha az életünk marad a jelenlegi kerékvágásban, akkor januárban megrendezik a 19. Váz Bau Kupát a szekszárdi sportcsarnokban.

TEOL

Major Péter (fehérben) még teveli színekben harcol a bonyhádi Ágics Péterrel. Jövőre már egy csapatban, egy célért küzdenek majd a tornán

Fotó: Makovics Kornél

A koronavírus miatt sem tavaly, sem tavalyelőtt nem rendezték meg a Váz-Bau Kupát. A hivatásos futballcsapatok számára kiírt teremtornát azonban most újra tető alá hozzák a szervezők, mégpedig 2023. január 21-én, szombaton. Minderről Lenkey Imre, a névadó vállalkozás tulajdonosa tájékoztatott, hozzátéve hogy a résztvevőkről és a torna lebonyolításáról egyelőre még nem tud nyilatkozni. Kniesz Mátyás, a szervezőbizottság elnöke nyolc megyei első osztályú csapatnak fog meghívót küldeni, a klubok válaszától függ majd, hogy milyen mezőny áll majd össze. Az biztos, hogy a 2020-as tornát története során először a Tevel Medosz SE nyerte meg, amely a fináléban a rekordgyőztes Bonyhád VLC-t verte meg 3–2-re. 

A 2020-as tornáról írt beszámolónkat itt találja – KATTINTSON IDE!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!