Női futsal Magyar Kupa

2022.12.04. 18:30

Kilencet vágva jutott negyeddöntőbe a Tolna-Mözs

Az élvonalban szereplő 2F-BAU Tolna-Mözs esélyt sem adva házigazdájának 9–1-re győzött a Veszprémi ESC vendégeként, ezzel bejutott a Női Futsal Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé.

B. S.

Nagy Noémi (kék-fehérben) három gólig jutott Veszprémben

Fotó: Kiss Albert

Nem volt egy súlycsoportban a két gárda, Reveland Zoltán együttese a harmadik percben már 3–0-ra vezetett az NB II Nyugati csoportjában szereplő ellenfele otthonában. A félidőre megduplázta előnyét az élvonal listavezetője, melynél végül hatan is betaláltak. Nagy Noémi mesterhármast szerzett, míg a közelmúltban az együtteshez csatlakozó Sajabó Boglárka átesett a tűzkeresztségen.

Női Futsal Magyar Kupa, 2. forduló
Veszprémi ESC–2F-BAU Tolna-Mözs 1–9 (0–6)
Veszprém, v.: Blum (Bódi A., Babos P.)
Veszprém: Mecséri A. – Kolarits-Juhász, Jarjabka, Horváth M., Fogl. Csere: Rácz Á., Tóta, Ihász, Hered, Fleck, Mecséri G., Molnár E., Csomai. Edző: Szücs Noémi
Tolna-Mözs: Deczki – Szalkai, Krascsenics P., Kiss G., Nagy N. Csere: Szűcs L., Wiesner, Sereg, Bajcsy, Sajabó, Szilágyi V., Tancsa, Hatala. Edző: Reveland Zoltán
Gólszerzők: Horváth M. (27.), illetve Nagy N. (1., 11., 20.), Kiss G. (3., 3.), Krascsenics P. (19.), Tancsa (22.), Sajabó (32.), Szalkai (35.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!