Teremfoci

2023.01.08. 16:58

A Németkéri Barátok tíz góllal kezdett a madocsai tornán

Négy mérkőzéssel és 28 góllal kezdődött meg a 2023-as madocsai teremfoci-bajnokság.

TEOL

Telt ház előtt zajlottak a mérkőzések a nyitányon

Fotó: Molnár Gyula

Telt ház előtt rajtolt el az idei teremtorna Madocsán. Az már a kezdés előtt eldőlt, hogy nem lesz címvédés, mivel az előző kiírás győztese az Sz.P. asztalos csapata nem indult. Jó hangulatú mérkőzésekkel kezdődött a torna, összegzett hírportálunknak Szintai László szervező. A két hazai csapat összecsapásából a helyzeteit jobban kihasználó Lelkesek gárdája került ki győztesen. A paksi újonc gárda, a Fitt Boys nem bírt a remek játékerőt képviselő Németkéri Barátokkal, sőt egy fegyelmezetlenség miatt emberhátrányba is kerültek az utolsó nyolc percre, így kétszámjegyű eredmény született. 

Ezután egy rangadó következett, a tavalyi ezüst- és bronzérmes találkozott. A Böde testvérek, Dániel és István, Éger László és Szili István fémjelezte Sarki Kocsma, valamint az ifj. Buzás Attila, Kovács Erik vagy Hanol Milán erősítette MNKK összecsapása fordulatos döntetlennel zárult. A végén a szintén jubiláló szekszárdi Deportivo csapata magabiztosan nyert a három Csoknyai fivérrel felálló Herczig és Társa Bt. ellen. Folytatás január 14-én, szombaton a második fordulóval.

Az 1. forduló eredményei
PKO Trans–Lelkesek 1–3. Gól: Járfás V., illetve Lojek L., Csereklei K., Balla D.
Fitt Boys–Németkéri Barátok 1–10. Gól: Zemkó Á., illetve Fehér M. (2), Pálfi M. (2), Rezicska R. (2), Rodenbücher T., Laszlóczki L., Licker B., Balogh K.
Sarki Kocsma–MNKK 3–3. Gól: Fröhlich R., Böde D., Szili I., illetve Hanol M. (2), öngól.
Deportivo–Herczig és Társa Bt. 6–1. Gól: Palló V. (2), Sárközi P., Sárközi Á., Zsinkó Zs., Kertész J., illetve Baros A.

A torna programját itt találja, KATTINTSON IDE!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!