Női kosárlabda Euroliga

2023.01.26. 09:21

Elégedetlen volt a KSC Szekszárd védekezésével Djokics Zseljko

Csapata védekezését kritizálta Djokics Zseljko az Atomerőmű KSC Szekszárd szerdai Euroliga-fellépése után.

TEOL

Studer Ágneséknek nem igazán ment a játék szerda este Pireuszban

Fotó: FIBA

Mint arról hírportálunkon is beszámoltunk, simán kikapott az Olympiakosz otthonában az Atomerőmű KSC a női Euroliga 11. fordulójában. A szekszárdiak a meccs elején még vezettek, de aztán már nem volt esélyük. 

– Elismerésem az Olympiakosz idénybeli első Euroliga-győzelméhez! Köszönöm szépen a szurkolóknak, akik elkísértek minket! Ellenfelünk sokkal több energiát mozgósított nálunk, nekünk nem sikerült megvalósítani a tervezetteket. Nem vagyok elégedett a védekezésünkkel, beleértve a lepattanózást is – mondta Djokics Zseljko.

Utóbbi mutatóban 43:27-re maradt alul a KSC, amely 8 védő és 19 támadólepattanót szerzett, miközben a görögök 9/34-gyel zártak. 

A vereséggel eldőlt, hogy a KSC nem juthat tovább csoportjából a legjobb négy közé. Studer Ágnesék jövő kedden hazai pályán a francia Tango Bourges Basket együttesét fogadják az Euroligában. 

A csoport további eredményei
Fenerbahce (török)–Bologna (olasz) 92–73
Polkowice (lengyel)–Praha (cseh) 57–92
Bourges (francia)–Valencia (spanyol) 70–68

Az A-csoport csoport állása: 1. Fenerbahce 20 pont, 2. Praha 19, 3. Polkowice 18, 4. Valencia 18, 5. Bourges 17, 6. Szekszárd 14, 7. Bologna 14, 8. Olympiakosz 12 ponttal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!