Labdarúgás

2023.01.07. 14:21

Elutazott Törökországba a Paksi FC

A Paksi FC labdarúgói másfél héten keresztül készülnek Belekben a 2022/2023-as NB I-es bajnokság tavaszi folytatására.

TEOL

Haraszti Zsolt és társai másfél hétig készülhetnek a beleki edzőtáborban

Fotó: Paksi FC

Nagy Richárd, Lenzsér Bence és Lorentz Márton sérülés miatt nem ülhetett fel a repülőre, amely a napfényes Törökországba szállította a paksi együttest. Az atomvárosiak huszonöt fős kerettel utaztak, amelyben ott volt a frissen igazolt kapus, Balázs József és a középpályás, Haris Attila, de tagja volt az utazó delegációnak a kölcsönből visszatérő Kovács Nikolasz, Nyári Patrik és az NB III-as csapatból felhozott Horváth Kevin. 

A Paksi FC utazó kerete: Balázs József, Nagy Gergely, Simon Barnabás, Balogh Balázs, Bőle Lukács, Gyurkits Gergő, Hahn János, Haraszti Zsolt, Haris Attila, Horváth Kevin, Kádár Tamás, Kinyik Ákos, Kovács Nikolasz, Nyári Patrik, Osváth Attila, Papp Kristóf, Pesti Zoltán, Sajbán Máté, Szabó Bálint, Szabó János, Szélpál Norbert, Tamás Olivér, Varga Brnabás, Vas Gábor, Windecker József. 

Waltner Róbert együttese három felkészülési mérkőzést játszik Törökországban: január 11-én a lengyel Jagiellonia Bialystok, január 14-én a szerb FK Vojvodina, január 17-én pedig a luxemburgi RFC Union lesz az ellenfél. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!