Női kosárlabda Euroliga

2023.01.10. 19:53

Foghíjas kerettel utazott el Isztambulba a KSC Szekszárd

Felhős, borongós, de száraz idő fogadta a Fenerbahce elleni Euroliga-meccsre érkező Atomerőmű KSC csapatát kedden délután Isztambulban.

R. G.

Ruthy Hebard dob kosárra a prágaiak elleni múlt heti Euroliga-találkozón

Fotó: Mártonfai Dénes

A szekszárdi együttes foghíjas kerettel utazott el Törökországba, ahol szerdán magyar idő szerint öt órakor mérkőzik az A-csoportot vezető török sztárcsapattal. A hazai pályán kétszeri hosszabbítás után 103–101-re legyőzött Fener elleni visszavágóról hiányozni fog Goree Cyesha, Boros Júlia és Holcz Rebeka, akik itthonról szoríthatnak a társaknak. 

Djokics Zseljko öt órakor már átmozgató edzést vezényelt a Metro Energy Sports Hallban, szerda délelőtt egy taktikai megbeszélés és egy hotel körüli rövid séta szerepel a programban, majd jöhet a meccs a sorozatban hat sikernél járó törökök ellen.

A szekszárdi klub beharangozó videóját itt tekintheti meg!

A szakember érdeklődésünkre elmondta, most elsősorban nem is a Fenerbahcéval, hanem saját magukkal foglalkoznak, mert jó lenne, ha minél hamarabb felépülnének a sérültjeik és teljes kerettel tudnák folytatni a szezon küzdelmeit. 

A KSC-re nem várnak könnyű napok, hiszen az El-találkozó után vasárnap 16.30 órától a DVTK ellen vár rangadó Studer Ágnesékre. Jövő szerdán, az Euroligában pedig a spanyol Valencia Basket lesz a soros ellenfél. 

Női Euroliga, A-csoport
Fenerbahce Alagoz Holding–Atomerőmű KSC Szekszárd
Isztambul, Metro Energy Sports Hall, szerda, 17 óra (magyar idő szerint)
A találkozót a FIBA YouTube csatornáján lehet élőben követni

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!