Férfi kosárlabda

2023.01.26. 13:40

Meglátogatta a paksi kosarasokat az erőmű új vezérigazgatója

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. frissen kinevezett vezérigazgatója szerdán meglátogatta az NB I-es paksi férficsapatot.

R. G.

Az első csapat edzői stábja és a játékosok hallgatják a vezérigazgatót

Fotó: Atomerőmű SE

Horváth Péter János nagy kosárlabda-rajongó, s nem mellékesen a magyar férfiválogatott csapatvezetője. Néhány napja ő váltotta Pekárik Gézát az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatói székében. 

A vezérigazgató kedélyesen elbeszélgetett a játékosokkal, valamint dr. Kovács Antallal, az ASE elnökével és Gulyás Róberttel a kosárlabda szakosztály vezetőjével. Régi barátként üdvözölte Hermann Jánost, Dongót, a válogatott masszőrét, akivel a nemzeti csapatnál tölt együtt sok időt. 

Horváth Péter János vezérigazgató és Gulyás Róbert szakosztályelnök

Mint azt Horváth Péter János a szerdai látogatáson kihangsúlyozta, nagyon szereti a kosárlabdát, követi a paksi csapat eredményeit. Korábban is volt már itt kosármeccsen, s ha ideje engedi, a jövőben is ott lesz az ASE hazai mérkőzésein. Akár már most szombaton, a Hübner Nyíregyháza elleni összecsapáson is viszont láthatják a vezérigazgatót a játékosok...

Az Atomerőmű SE, amely egy hete idegenben verte meg a Sopron KC-t, 10 győzelemmel és 7 vereséggel jelenleg a hatodik helyen áll a tabellán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!