Teremfoci

2023.01.25. 09:53

Régi Dominik: „A csapat összes tagja lázba jött, amikor meghívást kaptunk a kupára”

Régi Dominikék már a bonyhádiak elleni első mérkőzésük után érezték, hogy lehet keresnivalójuk a Váz-Bau Kupán.

Rónai Gábor

A gólkirályi cÍmet elnyerő Régi Dominiknek Lenkey Imre és Kniesz Mátyás gratulál

Fotós: Denes Martonfai

Az idei Vá-Bau Kupa üde színfoltja volt az újonc Mórágyi SE, amely a megyei második vonal őszi bajnokaként vett részt az immáron 19. alkalommal megrendezett téli felkészülési teremtornán. Nagyszerűen játszottak, s volt esélyük rá, hogy éremmel térhessenek haza. 

„Amikor megtudtuk, hogy meghívást kaptunk a kupára, bátran mondhatom, hogy a csapat összes tagja lázba jött – fogalmazott Régi Dominik. – Kétes érzések uralkodtak bennünk, nem tudtuk, hogyan fogjuk felvenni a versenyt a megye egyes csapatokkal, ugyanakkor az is érződött, hogy mindenki bizonyítani szeretne. Közös felkészülésre nem sok idő jutott, viszont az elmúlt időszakban, kivétel nélkül mindenki részt vett kispályás tornákon, tehát formában tartottuk magunkat.” 

Régi Dominik kiemelte: nagy segítség volt számukra, hogy csapatuk kiegészült Dobra Benjaminnal és Kertész Józseffel, mindketten hozzá tették a rutint, amit a magasabb osztályban szereztek. 

 „Az első mérkőzésünkön, amikor egy utolsó pillanatig kiélezett meccsen 3–3-as döntetlent játszottunk a Bonyháddal, már tudtuk, éreztük, hogy lehet keresnivalónk – folytatta Régi. – Fegyelmezett játékkal aztán 5–4-re legyőztük a Bölcskét, majd 4–2-re a Kakasdot is, így bekerültünk az elődöntőbe. A szekszárdiak elleni meccsen a szerencse nem volt velünk, 1–1 után büntetőkkel alulmaradtunk. Csalódottak voltunk, mert kevésen múlott, hogy egyből döntőzhessünk. A bronzért a Bonyháddal játszottunk egy edzőmeccs hangulatú derbit. Aki futballozott, az tudja, ez már nem igazán számít, mindenki az első helyért megy egy tornára. A 2–2-es végeredmény után ismét büntetők után maradtunk alul.”

„Nagyon szerettünk volna döntőt játszani, úgy meg aztán pláne, hogy a Bátaszék lett volna az ellenfél, de nem vagyunk csalódottak, először indultunk a Váz-Baz kupán és rendes játékidőben senki nem talált fogást rajtunk. Úgy gondolom, Acsádi Gábor nagyon egyben tartja ezt a kis közösséget és akárcsak az őszi szezonban, nagypályán, ezen a tornán is remek munkát végzett. Számomra öröm, hogy megszereztem a gólkirályi címet, amit köszönök a csapat összes tagjának. Jó volt ott lenni a kupán, csak amiatt van hiányérzetem, hogy nem hoztuk haza érmet.” 

MINDEN A VÁZ-BAU KUPÁRÓL ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában