NB I-es foci

2023.01.29. 10:53

Waltner Róbert úgy érezte, hogy 1–0-ra megnyerik a kisvárdai meccset

A Paksi FC vezetőedzője szerint a látottak alapján reális a Kisvárdán elért 2–2-es döntetlenjük.

TEOL

Waltner Róbert úgy látta, a játék képe alapján reális döntetlen született

Fotó: Molnár Gyula

„Persze mindig nyerni szeretne az ember, de a játék összképe alapján reális a döntetlen – mondta Waltner Róbert. – Ugyan volt még egy nagy lehetőségünk, de az kimaradt. A négy gól mindegyike mondhatni szerencsés volt. Úgy éreztem, megnyerjük ezt a meccset 1–0-ra. Bosszant az első bekapott gól, de nem a kezezés miatt, az benne van. A kettes sorfal utáni játékot észre kellett volna venni, reagálni rá, kilépni a sorfalból. A Kisvárda ellen idegenben az egy pont nem rossz, és a játékosok hozzáállása is jó volt. Tudunk ennél sokkal jobban is futballozni. Bátrabban kellett volna támadni, többet birtokolni a labdát, sokszor feleslegesen elívelgettük a támadásokat. Bízom benne, hogy a következő találkozónk jobban sikerül”fogalmazott a paksiak edzője. 

A Kisvárda Master Good–Paksi FC találkozóról itt olvashat, KATTINTSON IDE!

Ebből a cikkünkből pedig az derül ki, hogy milyen reményekkel várta a szezon nyitányát Waltner Róbert és Hahn János – KATTINTSON IDE!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!