Születésnapi ajándék

2023.02.03. 12:03

Böde Dániellel végezhette el az ünnepélyes kezdőrúgást a 70 éves drukker

Bakó György a fiától kapta a második félidei ünnepélyes kezdőrúgást a szerdai Paksi FC–Ferencváros bajnokin.

Berg Sándor

Bakó György és Böde Dániel

Forrás: Paksi FC

Január 8-án ünnepelte 70. születésnapját Bakó György, aki Norbert fiától kapta ajándékba a kezdőrúgás lehetőségét a szerdai Paksi FC–Ferencváros bajnoki mérkőzésen. Mint azt az ünnepelt lapunknak elmondta, mindkét csapattal jó kapcsolatot ápol kiváltképpen az atomvárosiak technikai vezetője, Karszt József, a mindkét klubnál ikonnak számító Böde Dániel és szekszárdi születésű, jelenleg a fővárosiak másodedzője, Máté Csaba révén.

„Amióta a Paks feljutott az NB I-be, szinte minden paksi mérkőzésen ott vagyok köszönhetően fiamnak, aki futballimádatomat elismerve megveszi a bérletemet a csapat, de a válogatott hazai találkozóira is – mondta lapunknak Bakó György, aki a Lengyel Ferenc-érában szeretett bele az atomvárosi csapatba, de a fővárosiakhoz is fűződik egy érdekes sztorija. – Egyik Ferencváros elleni mérkőzésen összefutottam Thomas Dollal és tolmácsával, majd kezdtem neki elsorolni az egész játékos- és edzői pályafutását. Teljesen meglepődött, hogy mennyire képben voltam vele kapcsolatban. Kapva kaptam az alkalmon és elhívtam a csapatot disznótorosra. Nem mondott nemet, a Szekszárdi UFC-vel játszott téli felkészülési mérkőzés után Fácánkertben vendégeltük meg a csapatot barátommal, Nagy Lajossal” – emlékezett vissza a 2018-as eseményre a Szekszárdi Vasas egykori labdarúgója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!