Voksoljon az Év sportolójára!

2023.02.09. 06:34

Elképesztő izgalmak a női egyéni kategóriában az Év sportolója szavazásán!

Alig több, mint száz vokssal előzi meg Kiszli Vandát az élen álló Studer Ágnes, de a férfi egyéni kategóriában is szoros az állás.

Berg Sándor

Ahogy azt a sportolók a versenypályán már megszokhatták, úgy a Tolnai Népújság és a teol.hu által meghirdetett Év sportolója 2022 szavazásán is komoly harcot folytatnak az elismerő cím megszerzést illetően. A női egyéni kategória élen az Atomerőmű KSC Szekszárd és a magyar kosárlabda-válogatott első számú irányítója, Studer Ágnes áll (csütörtök 6.30 órás állás szerint 1425 vokksal), megelőzve a világ- és Európa-bajnok, Világjátékok-győztes maratoni kajakost, Kiszli Vandát (1314). A harmadik és negyedik helyen a Pupp-testvérek, az olimpikon Réka (623) és az Eb-győztes kajakos, Noémi (299) követi őket, megelőzve a szintén KSC-s Goree Cyeshát (97).

A férfiaknál sem dőlt még el semmi, az élen a profi ökölvívástól tavaly visszavonult Halász Gábor áll 653 szavazattal. Első számú üldözője jelenleg a madocsaiak ifjúsági világbajnok kenusa, Juhász István (442 voks). Őket egyelőre jócskán lemaradva követi a kosárlabdázó Eilingsfeld János (306), az atléta Szemerei Levente (221) és a sakkozó Kozák Ádám (152).

A jelöltekről többet IDE KATTINTVA olvashatnak.

Szavazni február 14-én 10 óráig lehet EZEN A LINKEN!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!