Női Futsal NB I

2023.02.19. 19:00

Fordított, és elvitte a három pontot Tolnáról a TFSE

A 2F-BAU Tolna-Mözs hazai pályán 3–2-re alulmaradt a TFSE-Bestrong ellen a női NB I-es futsalbajnokság hétvégi rangadóján.

Berg Sándor

Kiss Gréta (balra) szerezte a tolna-mözsiek mindkét gólját

Fotó: Kiss Albert

A 17 éves, de már a felnőttválogatott bő keretéhez tartozó Kiss Gréta találataival a negyedik percben kétgólos előnyt szerzett a Tolna-Mözs, amiből egyet meg tudott tartani a félidőig. Fordulás után Balogh Noémi is duplázni tudott, a végeredményt a tolnai nevelésű, kajdacsi Varga Adél állította be.

Vereségükkel a hazaiaknak ugyan még megvan matematikai esélyük arra, hogy odaérjenek az alapszakasz második helyére, s ezzel megszerezzék a pályaelőnyt a bajnoki elődöntőben, de vesztett pontok tekintetében már négy pont a hátrányuk a TFSE-vel szemben.

Női NB I, alapszakasz, 17. forduló
2F-BAU Tolna-Mözs–TFSE-Bestrong 2–3 (2–1)
Tolna, v.: Mihálovics (Petrovics, Rácz Z.)
Tolna-Mözs: Deczki – Szalkai, Bajcsy, Krascsenics P., Nagy N. Csere: Csizmók, Wiesner, Sereg, Sajabó, Kiss G., Tancsa. Edző: Reveland Zoltán
TFSE: Hargas – Balya, Balogh N., Folk Zs., Varga A. Csere: Kovács Sz., Dorner, Kovács N., Kota. Edző: Csernai Gábor László
Gólszerző: Kiss G. (3., 4.), illetve Balogh N. (13., 25.), Varga A. (37.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!